Αρχική Σελίδα

Henan Sinodiam International Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Καλωσορίστε σε SinoDiam διεθνές

 

CWho είμαστε:

Σαν εφαρμοσμένη μηχανική, παραγωγή, και εμπορική επιχείρηση διαμαντιών, αντιπροσωπευόμαστε ως «αλυσίδα εφοδιασμού διαμαντιών για τους διεθνείς πελάτες διαμαντιών».

 

Με πάνω από 20 έτη συνδυασμένης εμπειρίας στο βιομηχανικό διαμάντι και τις μεταλλικές βιομηχανίες επιστρώματος, SionDiam έχει έναν πλούτο της γνώσης και της πείρας που είναι ασύγκριτος. Χρησιμοποιούμε αυτήν την εμπειρία για να παρέχουμε και στις επιχειρήσεις και στα άτομα την ποιότητα και τα καινοτόμα προϊόντα που μπορούν αληθινά να μετρήσουν επάνω.

 

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες για να καθιερώσουμε τις απαιτήσεις τους στα superabrasives διαμαντιών, τη σκόνη μετάλλων, το κενό χάλυβα, τα εργαλεία διαμαντιών και τα σχετικά εξαρτήματα, με συνέπεια τους πελάτες μας που λαμβάνουν τα καταλληλότερα προϊόντα για τις αντίστοιχες αιτήσεις τους. Αυτό, μαζί με τις σχέσεις μας με τη δυνατότητα παραγωγής και την ποιοτική σταθερότητα, επιτρέπει σε μας για να εξασφαλίσει οι πολύτιμοι πελάτες ότι μας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ανταγωνιστική τιμή προϊόντων το περισσότερο.

 

Τι:

 

Το SinoDiam είναι εξειδικευμένο στην Ε&Α, την παραγωγή και το μάρκετινγκ της βιομηχανικής σκόνης διαμαντιών, το διαμάντι μικρού και τα προϊόντα διαμαντιών. Η γραμμή προϊόντων καλύπτει περισσότερα από 100 πρότυπα όπως το αυξημένο εργαστήριο διαμάντι HPHT, το διαμάντι τριξιμάτων πριονιών δεσμών μετάλλων, το κρυστάλλινο και μη-κρυστάλλινο διαμάντι μεγέθους πλέγματος δεσμών μετάλλων, το διαμάντι μεγέθους πλέγματος δεσμών ρητίνης, το γενικό και επαγγελματικό διαμάντι μικρού, CBN, το μεταλλικό επίστρωμα, το συμπαγές (PDC), πολυκρυσταλλικό διαμάντι πολυκρυσταλλικών διαμαντιών (PCD), το διαμάντι που γυαλίζει τις σύνθετες και προ-αναμιγμένες σκόνες μετάλλων.

 

Παρέχουμε επίσης τη συμπυκνωμένη λεπίδα πριονιών διαμαντιών γενικού σκοπού, συγκολλημένη τέμνουσα λεπίδα πετρών, ενωμένη στενά η λέιζερ υψηλή ταχύτητα και το επαγγελματικοί σκυρόδεμα και ο τοίχος είδαν τις λεπίδες Υγρά ή ξηρά κομμάτια πυρήνων διαμαντιών αλέθοντας γυαλίζοντας εργαλεία πετρών και κατασκευής. Καλώδιο διαμαντιών για το λατομείο πετρών, συγκεκριμένη καλωδίωση λεπίδα πριονιών καρβιδίου για ξύλινος και μη σιδηρούχος Κομμάτια άλεσης δρόμων και ορυχείων ......

Τα προϊόντα μας επίσης συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού παραγωγής εργαλείων διαμαντιών, κενά χάλυβα λεπίδων, σωλήνας κομματιών πυρήνων, σώμα χάλυβα τροχών άλεσης, μύλος γωνίας, εγκύκλιος είδαν ......

 

Τι αυτός ο μέσος όρος στους πολύτιμους πελάτες μας;

 

Επιπλέον, εξασφαλίζουμε ότι μένουμε μπροστά από την καμπύλη βιομηχανίας με τη χρησιμοποίηση των πιό πρόσφατων τεχνολογιών. Το υπόλοιπο βεβαίωσε αυτό του οποίου χρειάζεστε, μπορείτε να στηριχθείτε σε μας για να παρέχετε το απόλυτο καλύτερο, να στοχεύσει να είναι ο ηγέτης του βιομηχανικού διαμαντιού η λύση παρέχει στους παγκόσμιους πελάτες.

 

 

 

Συνδυαζόμενο εργοστάσιο της Κίνας                                         ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ αποθήκη εμπορευμάτων

 

Κίνα Henan Sinodiam International Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0           Κίνα Henan Sinodiam International Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ευθύνη είναι η διαβεβαίωση της ποιότητας, και η ποιότητα είναι η ζωή της εταιρίας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες, θα κάνουμε την καλύτερη υπηρεσία και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων για τους όλους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε έρευνα, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Θα απαντήσουμε εσείς στην πρώτη φορά όπως μπορούμε.

 

Με τα έτη ανάπτυξης, έχουμε καθιερώσει το τέλειο δίκτυο πωλήσεων και το ενσωματωμένο σύστημα υπηρεσιών μεταπώλησης σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, που επιτρέπει στην επιχείρηση για να παρέχει τις έγκαιρες, ακριβείς και αποδοτικές υπηρεσίες, και τις κερδημένες καλές φήμες πελατών. Τα προϊόντα πωλούνται παντού στην Κίνα και εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Νοτιοανατολική Ασία, η Νότια Αμερική, η Μέση Ανατολή και η Αφρική. Η παραγωγή, ο όγκος και η κλίμακα όλες πωλήσεων ταξινομούνται πρώτα στην ίδια βιομηχανία.

Κίνα Henan Sinodiam International Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Sinodiam International Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Sinodiam International Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : SinoDiam

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 90% - 100%